Huren?

Werknemers uit het buitenland? Op zoek naar huisvesting voor expats, arbeidsmigranten of buitenlandse medewerkers?  Immo GeBe heeft diverse, flexibele huisvestingsoplossingen voor ondernemingen en uitzendbureaus. Voor korte of lange duur; voor enkele personen of groepen werknemers. Dicht bij de werkplek, veilig, goed ingericht en afgestemd op de behoeften van de bewoners. 

Goede huisvesting moet voldoen aan strenge eisen en wetgeving. Niet voor niets, want het is de bedoeling dat de bewoners zich er thuis gaan voelen en er veilig kunnen verblijven. Zelfs al zijn ze maar voor een korte periode in , Immo GeBe vindt dat het niveau van wooncomfort perfect moet zijn. Dit betekent dat de woning veilig is, er voldoende sanitair aanwezig is, er genoeg ruimte is om te koken en de slaapkamers voldoende privacy hebben. 

Immo GeBe: veilige, flexibele huisvesting 

Afgezien van het comfort en de inrichting, ziet Immo GeBe toe op een voortdurende naleving van de wettelijke regels en de brandveiligheid. We voeren controles uit en attenderen bewoners op het belang van de huisregels. Tijdens deze controles en overige contacten hanteren we een open en plezierige manier van communiceren, in de taal van de bewoners. Immo GeBe is een flexibele huisvestingsintermediair die uitsluitend veilige bewoning en kwaliteitshuisvesting wil aanbieden. 

Wat motiveert Immo GeBe?

Wij vinden dat iedere buitenlandse medewerker zich thuis moet voelen in Europa. En dat kan alleen als de secundaire voorwaarden, buiten die op de werkplek, goed zijn. Een plek om je terug te trekken, waar de bewoners zich kunnen ontspannen en ze de tijd, buiten werktijd om, plezierig en zorgeloos kunnen doorbrengen. Een veilige en comfortabele plek om –tijdelijk- te wonen.