Verhuren?

Indien u woonruimte wilt verhuren, kunt u deze bij Immo GeBe aanmelden. Wij komen uw eigendom bezichtigen en bespreken met u onze werkwijze en lichten de mogelijkheden en voorwaarden uitgebreid toe. Vanzelfsprekend vinden we het belangrijk uw eigendom goed te beheren. We zien daar scherp op toe, verzorgen het onderhoud, voeren regelmatig controles uit, maken eventueel foto’s en laten beschadigingen snel en vakkundig herstellen. We maken duidelijke afspraken met de eigenaar zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over de verantwoordelijkheden van Immo GeBe.

Correct toezicht op eigendom

Wij garanderen een correct toezicht waarvoor wij een huismeester in dienst hebben, die de contacten met de huurders onderhoudt. Hij is degene die problemen, misverstanden of onregelmatigheden signaleert zodat wij meteen actie kunnen ondernemen. Vanzelfsprekend houden we u periodiek op de hoogte van onze bevindingen zodat u zelf controle houdt over uw eigendom. Afhankelijk van de gemaakte afspraken, bepaalt u als eigenaar zelf de duur van de verhuurperiode. 

Huurpenningen netjes op tijd overgemaakt

Facturatie van de huurpenningen gaat via Immo GeBe; elke maand ontvangt u stipt op tijd het geld op uw rekening. Geen omkijken naar en precies volgens afspraak. Ook het eventuele elektriciteits- en gasverbruik wordt verrekend en betaald via Immo GeBe. Dit geldt eveneens voor het gebruik van televisie- en internetaansluitingen. 

Zorgvuldig gemaakte verhuurafspraken 

Alvorens u besluit uw woning of accommodatie via Immo GeBe te verhuren, stellen wij een heldere overeenkomst met u op. Ook de tarieven voor onze diensten worden zorgvuldig met u doorgenomen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en voorkomen we vervelende verrassingen en ongemakkelijke situaties. Immo GeBe is een huisvestingsintermediair die ontzorgt. Zeker voor verhuurders!